MAGLI, MASSIMILIANO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 36
EU - Europa 17
AF - Africa 7
NA - Nord America 1
Totale 61
Nazione #
KR - Corea 20
CN - Cina 15
IT - Italia 15
MA - Marocco 7
SE - Svezia 1
SG - Singapore 1
UA - Ucraina 1
US - Stati Uniti d'America 1
Totale 61
Città #
Seoul 20
Rabat 7
Bologna 6
Rome 2
Arezzo 1
North Charleston 1
Singapore 1
Totale 38
Nome #
Exploring Eating Habits, Healthy Food Awareness, and Inclination toward Functional Foods of Italian Elderly People through Computer-Assisted Telephone Interviews (CATIs) 14
Effect of olive fruits quality on the natural antioxidant compounds in extra virgin olive oil of Emilia Romagna region 8
Food Involvement, Food Choices, and Bioactive Compounds Consumption Correlation during COVID-19 Pandemic: How Food Engagement Influences Consumers' Food Habits 3
."Effect of Fenbuconazole formulations, GF-1339 and GF-2671, on the taste of treated stone fruits after processing." 2
Tracciabilità e caratterizzazione degli oli extravergini di oliva della Romagna 2
L'analisi sensoriale dei tessuti: uno strumento per la valorizzazione delle lane autoctone 2
PLASMO project. An Internet application. 2
La consumer science applicata alle produzioni alimentari: qualità dell'olio extravergine di oliva e giudizio del consumatore 2
Progetto di collaborazione per attività di analisi di laboratorio ed analisi sensoriale per la valutazione di bevande energetiche (Energy Drink) a base vegetale 2
Il percorso degli oli monovarietali - Dal panel professionale a chef e consumatori - Catalogo degli Oli Monovarietali 2
"Evaluation of non-intentional effects on processed carrot taste of A13224M (Force 0.5 G) formulation (Frozen carrots and heated carrots).Evaluation of the effects of A13224M on phytotoxicity, yield and quality in absence of the target pest" 2
Identificazione e classificazione di cultivar di olivo mediante analisi d'immagine 1
Identità sensoriale degli oli monovarietali 1
Identità analitica e sensoriale degli oli monovarietali italiani 1
Analisi sensoriale per la valorizzazione dello zafferano (Crocus Sativus L.) 1
Valutazione sensoriale per la determinazione delle proprietà tattili di panni di lana tipici. 1
Analisi e valutazione strumenti cloud per la gestione documentale di Istituto 1
Healthy fats for healthy nutrition. An educational approach in the workplace to regulate food choices and improve prevention of non-communicable diseases 1
Influence of olive ripening degree and crusher typology on chemical and sensory characteristics of Correggiolo virgin olive oil 1
Il germoplasma dell'olivo in Emilia Romagna 1
Sensory characterization of cucumbers pickled with verjuice as novel acidifying agent 1
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients 1
Sensory Profile of Italian Craft Beers, Beer Taster Expert versus Sensory Methods: A Comparative Study 1
Italian Consumers' Awareness of Climate Change and Willingness to Pay for Climate-Smart Food Products 1
EWHETA (Eat Well for a HEalthy Third Age) Project: novel foods to improve the nutrition in the elderly people 1
Morphological and molecular analyses for the characterization of a group of Italian olive cultivars 1
EFFETTO DEL CONTENUTO DI SALE E SPEZIE SULLA PERCEZIONE DELLA SAPIDITA' IN UN PIATTO MEDITERRANEO 1
La qualità dell?olio di oliva dei colli riminesi: la cultivar Correggiolo 1
Influence of the Physical State of Two Monofloral Honeys on Sensory Properties and Consumer Satisfaction 1
I consumatori non sanno distinguere un buon olio 1
In costruzione la banca dati degli oli monovarietali 1
A ciascuna pietanza il suo extravergine di oliva 1
Binomio olio e territorio in Toscana: la percezione del consumatore 1
"Study on unintentional effect of two fungicide formulations in oil olives". 1
Analisi sensoriale per la valutazione dello zafferano 1
Virgin olive oil sensory properties: comparing trained panel evaluation and consumer preferences 1
Totale 66
Categoria #
all - tutte 1.104
article - articoli 446
book - libri 42
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 49
Totale 1.641


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202463 0 0 0 0 0 0 0 0 16 4 35 8
2024/20253 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 66