MOLINU, MARIA GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 22
EU - Europa 17
NA - Nord America 2
Totale 41
Nazione #
IT - Italia 15
CN - Cina 13
SG - Singapore 5
JP - Giappone 2
KR - Corea 2
US - Stati Uniti d'America 2
AT - Austria 1
NL - Olanda 1
Totale 41
Città #
Guangzhou 10
Singapore 4
Cagliari 3
Florence 3
Sala Baganza 3
Bitonto 2
Seoul 2
Tokyo 2
Amsterdam 1
Boardman 1
Bologna 1
Naples 1
Oristano 1
Turin 1
Vienna 1
Totale 36
Nome #
Mediterranean Wild Pear Fruits as a Neglected but Valuable Source of Phenolic Compounds 12
Electron paramagnetic resonance spin trapping of sunflower and olive oils subjected to thermal treatment. 3
An EPR study on the binding of oxovanadium(IV) to L-histidine and L-carnosine. 3
TERROIR OLIVICOLI DELLA SARDEGNA: PROPOSTA METODOLOGICA 2
Controllo dello Stress ossidativo del cavo orale tramite somministrazione di una varietà autoctona sarda di Pyrus communis L. 2
Antimicrobial and antibiofilm activities of pomegranate peel phenolic compounds: Varietal screening through a multivariate approach 2
Alternative methods to control postharvest decay caused by Penicillium expansum in plums (Prunus domestica L.). 1
'Flora Endemica come Fonte di Antisettici Naturali nella Cura delle Alitosi' 1
Bioactive compounds from leaves of Taraxacum kok-saghyz 1
Effetto dell' hydrocooling sul mantenimento della qualità di pere precoci 1
Treatments with acetic acid followed by curing reduce postharvest decay on Citrus fruit. 1
Induction of phytoalexins biosynthesis in orange fruit by the biocontrol yeast Rhodotorula glutinis. 1
Na2CO3 and CaCl2 applied together exert a synergistic activity in controlling Penicillium digitatum 1
Immersion of lemons into imazalil mixtures heated at 50 °c alters the cuticle and promotes permeation of imazalil into rind wounds. 1
Valorizzazione della componente bioattiva presente in estratti 'green' dell'epicarpo di 4 accessioni della biodiversità castanicola sarda 1
Postharvest behaviour of five sardinian plum varieties as affected by immersion in heated sodium bicarbonate solution. 1
Trattamenti combinati di mezzi fisici per il controllo dei marciumi su frutti di fico 1
Antioxidants in Fruit Fractions of Mediterranean Ancient Pear Cultivars. 1
Antioxidant Contents in a Mediterranean Population of Plantago lanceolata L. Exploited for Quarry Reclamation Interventions 1
Conservabilità del pompelmo Redblush in relazione alla posizione dei frutti nella chioma e alla tecnica di conservazione 1
Comparative Study on the Use of a Non-Destructive Optical Sensor (Multiplex®3) for the Monitoring of the Anthocyanin Content in Red Berry Fruit 1
L'Assunzione di pere autoctone contrasta la produzione di composti solforati correlati all'alitosi. 1
Coapplicazione bicarbonato di sodio - imazalil nel postraccolta di arance: induzione di resistenza locale, sinergia e generazione di cere cristalline 1
'Vecchie Cultivar di pero, Melo e Susino reperite in Sardegna' 1
Prunus domestica Fruit Extract Exhibit Anti-Oxidant Activity in Human Umbilical Endothelial Cells 1
Microdialysis as a New Technique for Extracting Phenolic Compounds from Extra Virgin Olive Oil. 1
Totale 44
Categoria #
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 8
Totale 1.707


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202436 0 0 0 0 0 0 0 0 7 0 15 14
2024/20258 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 44