MORANDI, STEFANO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 707
AS - Asia 365
EU - Europa 210
AF - Africa 2
SA - Sud America 1
Totale 1.285
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 707
SG - Singapore 326
IT - Italia 129
FI - Finlandia 31
CN - Cina 27
NL - Olanda 13
RU - Federazione Russa 9
DE - Germania 6
GB - Regno Unito 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
AT - Austria 5
DK - Danimarca 3
FR - Francia 2
IE - Irlanda 2
IL - Israele 2
AL - Albania 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
ET - Etiopia 1
HU - Ungheria 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
SE - Svezia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 1.285
Città #
Santa Clara 612
Singapore 195
Milan 52
Helsinki 31
Guangzhou 19
Avellino 10
Los Angeles 5
Rome 5
Vienna 5
Falkenstein 4
London 4
Amsterdam 3
Catania 3
Montesilvano Marina 3
Parma 3
Bari 2
Bristol 2
Cherasco 2
Dublin 2
Frederiksberg 2
Mornago 2
Pedara 2
Almaty 1
Ashburn 1
Atlanta 1
Attapeu 1
Awasa 1
Bishkek 1
Boardman 1
Bologna 1
Casalecchio di Reno 1
Chicago 1
Colombo 1
Dubai 1
Florence 1
Forest City 1
Fuzhou 1
Johannesburg 1
Marigliano 1
Newark 1
Paris 1
Phoenix 1
Prague 1
Quito 1
Rovellasca 1
Seoul 1
Shanghai 1
Sopron 1
Springfield 1
Stockholm 1
Tirana 1
Turin 1
Valenza 1
Totale 999
Nome #
Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese 30
Occurrence and diversity of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in Italian Alpine raw milk cheeses and their development in the earlier stages of different cheese-making processes 29
Catalogue of surface proteins of Lactiplantibacillus plantarum strains of dairy and vegetable niches 28
null 26
Effect of the use of chlorine usage in milking equipment cleaning procedures on raw milk microbiota 23
Aloe arborescens supplementation in drying-off dairy cows: influence on rumen, rectum and milk microbiomes 20
Proteomics for depicting the secreted protein patterns of Lactiplantibacillus plantarum strains isolated from different food matrices 17
Analizzare il filtro di mungitura per controllare lo stato sanitario. 16
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 16
null 15
Microbial profile of Semuda cheese and genotypic, phenotypic and technological characterization of indigenous lactic acid bacteria. 15
Effect of Aloe arborescens supplementation in dry cows on rumen and hindgut microbiomes 15
Nature-inspired antibacterial poly (butylene succinate) (PBS) by plasma etching nanotexturing for food packaging applications 14
MICROBIAL COMMUNITY EVOLUTION IN ORGANIC FRACTION OF MUNICIPAL SOLID WASTE BY ANAEROBIC DIGESTION 14
Erratum to “Effect of using mycotoxin-detoxifying agents in dairy cattle feed on natural whey starter biodiversity” (J. Dairy Sci. 105:6513–6526) (Journal of Dairy Science (2022) 105(8) (6513–6526), (S0022030222003782), (10.3168/jds.2022-21793)) 14
Antibiotic resistance in wild and commercial non-enterococcal Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria strains of dairy origin: An update 14
Development of multiplex PCR assay for the identification of Staphylococcus aureus enterotoxigenic strains isolated from milk and dairy products. 13
Modelli di azienda zootecnica per latte e formaggi d'eccellenza 13
How to improve the production of fermented camel milk. 13
Plasma Sputtered Tungsten Oxide Thin Film on Poly(lactic acid) for Food Packaging Applications 13
Monitoraggio del quadro igienico-sanitario degli allevamenti mediante l'analisi del filtro di mungitura 13
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio 12
Raw Milk Microbiota Modifications as Affected by Chlorine Usage for Cleaning Procedures: The Trentingrana PDO Case 12
Preliminary Results, Perspectives and Proposal for a Screening Method of in vitro Susceptibility of Prototheca spp. to Antimicrotubular Agents 12
Resistenza alla tetraciclina in Streptococcus thermophilus isolati da formaggi a latte crudo 12
Air Quality, Management Practices and Calf Health in Italian Dairy Cattle Farms 12
Microbial population profile during ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Silter cheese, produced with and without autochthonous starter culture 12
Isolamento e studio della microflora autoctona e caratteristica di alcune produzioni casearie dell'arco alpino 12
Influenza della tecnologia sulla microflora dominante in formaggi tradizionali delle Alpi lombarde 11
Staphylococcus aureus. Importanza della sua determinazione quale agente eziologico nelle mastiti bovine 11
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 11
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 11
Impiego di batteri lattici produttori di acido gamma-amminobutirrico, folati e acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 11
Phenotypic, genotypic and technological characterization of wild-lactic acid bacteria strains isolated from Bitto PDO cheese. 11
Isolamento e studio della microflora autoctona caratteristica di alcune produzioni casearie lombarde 11
null 11
Isolamento e studio della microflora autoctona caratteristica di alcune produzioni casearie dell arco alpino 11
Caratterizzazione di composti volatili in latte a seguito di sviluppo di batteri psicrotrofi 10
I Prodotti Caseari Tradizionali della Valle Brembana nella Gastronomia 10
Synergistic Action of Reactive Plasma Particles and UV Radiation to Inactivate Staphylococcus Aureus 10
Evaluation of antimicrobial activity and enterocins genes in enterococci isolated from north italian dairy products 10
Enterotoxins production and coagulase gene polymorphism of Staphylococcus aureus isolated from humans and dairy products. 10
Effect of the use of chlorine usage in milking equipment cleaning procedures on raw milk microbiota 10
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio. 10
Redox potential to discriminate among species of lactic acid bacteria 10
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 10
Phenotypic and genotypic characterization of Staphylococcus aureus strains from Italian dairy products. 10
Content and spatial distribution of dairy-related Clostridium spores in Grana Padano cheese during the ripening period 10
Molecular typing and differences in biofilm formation and antibiotic susceptibilities among Prototheca strains isolated in Italy and Brazil 10
Influence of an autochthonous starter culture on the microbial dynamics of PDO Silter cheese 10
Monitoraggio del quadro igienico-sanitario degli allevamenti mediante l'analisi del filtro di mungitura 10
Efficient milking hygiene reduces bacterial spore contamination in milk 10
Individuazione di ceppi tossinogeni di Staphylococcus aureus in formaggi a base di latte crudo prodotti nella provincia di Bergamo 10
Lactic acid bacteria with cholesterol-lowering properties for dairy applications: In vitro and in situ activity 10
Effetti dell'introduzione di innesto selezionato di microrganismi caseari autoctoni sulle caratteristiche del formaggio DOP Bitto 10
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 10
Biochemical profiles, restriction fragment length polymorphism (RFLP), random amplified polymorphic DNA (RAPD) and multilocus variable number tandem repeat analysis (MLVA) for typing Staphylococcus aureus isolated from dairy products and human samples. 10
Proteolytic traits of psychrotrophic bacteria potentially causative of sterilized milk instability: Genotypic, phenotypic and peptidomic insight 9
Silter: Starter autoctoni e tipicità 9
Dr. Milk III kit array diagnostic system: sistema rapido per la ricerca nel latte dei principali patogeni responsabili dell'insorgenza di mastite 9
Surface modification of biodegradable polymers by low temperature plasma for improving their performances as food packaging 9
Genotyping and antimicrobial susceptibility profiling of streptococcus uberis isolated from a clinical bovine mastitis outbreak in a dairy farm 9
Raw milk microbiota modifications as affected by different cleaning procedures: the Trentingrana case. Interbational Conference on raw milk. 9
Metagenomic Comparison Among Microbial Communities of Different Organic Fractions of Municipal Solid Waste 9
Assessment of possible application of an atmospheric pressure plasma jet for shelf life extension of fresh-cut salad 9
Influence of mycotoxin detoxifying agents in animal feed on rumen and hindgut microbiomes of dairy cows 9
Technical note: Improved method for rapid DNA extraction of mastitis pathogens directly from milk 9
Indagine sulle caratteristiche qualitative del latte crudo destinato a vendita diretta in Lombardia 9
null 9
null 9
Antimicrobial activity and identification of bacteriocin genes in enterococcus and lactococcus strains isolated from italian raw milk and cheeses. 9
Technological properties of lactic acid bacteria isolated from "Formagèla Valseriana 9
La Formaggella della Valle di Scalve con il latte d'alpeggio 9
null 9
Indagine sulle caratteristiche qualitative del latte crudo destinato a vendita diretta in Lombardia 9
Tecnologia di produzione e caratteristiche microbiche del formaggio Valtellina Casera 9
Bacterial communities in the embryo of maize landraces: Relation with susceptibility to fusarium ear rot 9
Biodiversity, occurrence and antibiotic resistance profile of enterococci isolated in bovine raw milk and feces. 8
Confronto tra terreni colturali per la determinazione di Pseudomonas spp. in diverse matrici alimentari 8
Molecular typing of Staphylococcus aureus isolated from Italian dairy products on the basis of coagulase gene polymorphism, multiple-locus variable-number tandem-repeat and toxin genes. 8
Formaggella del Luinese: a traditional goat cheese 8
Metabolic characteristic of lactic acid bacteria from camel milk 8
Phenotypic and genotypic identification and technological characterization of Lactococcus lactis ss lactis isolated from traditional Italian raw milk cheeses 8
Technological properties of lactic acid bacteria isolated from Silter 8
Tecnologia di produzione e caratteristiche microbiologiche del formaggio Valtellina Casera 8
Inactivation of Staphylococcus aureus by the synergistic action of charged and reactive plasma particles 8
Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from goat natural starter 8
Produzione di tossine e polimorfismi genetici in ceppi di Staphylococcus aureus isolati da prodotti lattiero-caseari 8
Influence of the use of mycotoxin detoxifying agents in dairy cattle feeding on natural whey starter biodiversity 8
Influence of pH and temperature on the growth of Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis. 8
Characterization of gram-negative psychrotrophic bacteria isolated from Italian bulk tank milk 8
Produzione di tossine e polimorfismi genetici in ceppi di Staphylococcus aureus isolati da prodotti lattiero-caseari 8
Bacteria inactivation by atmospheric pressure plasma jet treatment 8
null 8
Effetto dell'impiego di cloro nella pulizia dell'impianto di mungitura sul microbiota del latte crudo 8
How we can improve the antimicrobial performances of lactic acid bacteria? A new strategy to control Listeria monocytogenes in Gorgonzola cheese 8
Mastiti sconfitte con un kit pronto uso 8
Effect of Different Farming Practices on Lactic Acid Bacteria Content in Cow Milk 8
How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese 7
Influenza delle diverse condizioni colturali sullo sviluppo e tossinogenesi di Staphylococcus aureus. 7
Totale 1.116
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