MORANDI, STEFANO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 49
AS - Asia 37
NA - Nord America 3
Totale 89
Nazione #
IT - Italia 44
CN - Cina 22
SG - Singapore 15
US - Stati Uniti d'America 3
GB - Regno Unito 2
AT - Austria 1
IE - Irlanda 1
NL - Olanda 1
Totale 89
Città #
Milan 20
Guangzhou 19
Singapore 14
Montesilvano Marina 3
Bari 2
Bristol 2
Catania 2
Cherasco 2
Amsterdam 1
Chicago 1
Dublin 1
Forest City 1
Los Angeles 1
Turin 1
Valenza 1
Vienna 1
Totale 72
Nome #
Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese 16
Effect of Aloe arborescens supplementation in dry cows on rumen and hindgut microbiomes 5
Plasma Sputtered Tungsten Oxide Thin Film on Poly(lactic acid) for Food Packaging Applications 5
Development of multiplex PCR assay for the identification of Staphylococcus aureus enterotoxigenic strains isolated from milk and dairy products. 4
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 4
How to improve the production of fermented camel milk. 4
Nature-inspired antibacterial poly (butylene succinate) (PBS) by plasma etching nanotexturing for food packaging applications 3
Modelli di azienda zootecnica per latte e formaggi d'eccellenza 3
Paraprobiotics: A new perspective for functional foods and nutraceuticals 3
Analizzare il filtro di mungitura per controllare lo stato sanitario. 3
Bacteria inactivation by atmospheric pressure plasma jet treatment 3
Biodiversity, occurrence and antibiotic resistance profile of enterococci isolated in bovine raw milk and feces. 2
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio. 2
Valorizzazione di microrganismi caseari non-convenzionali per la qualità e sicurezza di formaggi a crosta edibile. 2
Efficient milking hygiene reduces bacterial spore contamination in milk 2
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 2
Attività e purezza del lisozima presente in commercio 2
Caratterizzazione di composti volatili in latte a seguito di sviluppo di batteri psicrotrofi 1
Metabolic characteristic of lactic acid bacteria from camel milk 1
Caratterizzazione della Formaggella della Valle di Scalve prodotta in alpeggio ed in fondo valle - I - proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
Enterotoxins production and coagulase gene polymorphism of Staphylococcus aureus isolated from humans and dairy products. 1
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1
Effect of the use of chlorine usage in milking equipment cleaning procedures on raw milk microbiota 1
Biotechnological and safety characterization of Enterococcus lactis, a recently described species of dairy origin. 1
Bactericidal performance of nanostructured surfaces by fluorocarbon plasma 1
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 1
Biopreservation potential of E. faecalis isolated from Italian traditional raw milk cheeses 1
Assessment of possible application of an atmospheric pressure plasma jet for shelf life extension of fresh-cut salad 1
Influence of mycotoxin detoxifying agents in animal feed on rumen and hindgut microbiomes of dairy cows 1
Microbial profile of Semuda cheese and genotypic, phenotypic and technological characterization of indigenous lactic acid bacteria. 1
Caratterizzazione del latte di alpeggio e di fondovalle nella produzione della Formaggella della Valle di Scalve - Proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
MICROBIAL COMMUNITY EVOLUTION IN ORGANIC FRACTION OF MUNICIPAL SOLID WASTE BY ANAEROBIC DIGESTION 1
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 1
Microbial population profile during ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Silter cheese, produced with and without autochthonous starter culture 1
Clostridium spp. 1
Content and spatial distribution of dairy-related Clostridium spores in Grana Padano cheese during the ripening period 1
Molecular typing and differences in biofilm formation and antibiotic susceptibilities among Prototheca strains isolated in Italy and Brazil 1
Application of Enterococci and their Bacteriocins for Meat Biopreservation 1
Antibiotic resistance in wild and commercial non-enterococcal Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria strains of dairy origin: An update 1
La Formaggella della Valle di Scalve con il latte d'alpeggio 1
Biodiversità di lieviti isolati da siero-innesto di produzioni casearie italiane 1
Produzione di tossine e polimorfismi genetici in ceppi di Staphylococcus aureus isolati da prodotti lattiero-caseari 1
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Safety aspects, genetic diversity and technological characterisation of wild-type Streptococcus thermophilus strains isolated from north Italian traditional cheeses 1
Taxonomic characterization of halotolerant bacteria from traditional Italian cheeses. 1
Can lactic acid bacteria be an efficient tool for controlling Listeria monocytogenes contamination on cheese surface? The case of Gorgonzola cheese 1
null 1
How we can improve the antimicrobial performances of lactic acid bacteria? A new strategy to control Listeria monocytogenes in Gorgonzola cheese 1
Batteri lattici: un concentrato di risorse e potenzialità 1
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Nuovi strumenti per il miglioramento e la valorizzazione delle produzioni lattiero-casearie tradizionali della Valtellina. Pubblicazione finale. 1
Totale 99
Categoria #
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book - libri 32
conference - conferenze 0
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2023/202467 0 0 0 0 0 0 0 0 3 1 53 10
2024/202532 27 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 99