BRASCA, MILENA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 59
AS - Asia 58
NA - Nord America 6
Totale 123
Nazione #
IT - Italia 50
CN - Cina 33
SG - Singapore 25
US - Stati Uniti d'America 6
CH - Svizzera 3
GB - Regno Unito 2
AT - Austria 1
IE - Irlanda 1
NL - Olanda 1
SE - Svezia 1
Totale 123
Città #
Guangzhou 26
Singapore 23
Milan 18
Bari 4
Bioggio 3
Forest City 3
Montesilvano Marina 3
Bristol 2
Catania 2
Amsterdam 1
Chicago 1
Dublin 1
Florence 1
Los Angeles 1
Monsummano Terme 1
Ravenna 1
Turin 1
Valenza 1
Vienna 1
Totale 94
Nome #
Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese 16
Effect of Aloe arborescens supplementation in dry cows on rumen and hindgut microbiomes 5
Plasma Sputtered Tungsten Oxide Thin Film on Poly(lactic acid) for Food Packaging Applications 5
Attività metaboliche dei batteri lattici di interesse caserio: valutazione mediante tecnica conduttimetrica e tecniche classiche 4
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 4
Fattori gestionali ed ambientali che influiscono sulla qualità igienica del latte alla stalla. 4
Nature-inspired antibacterial poly (butylene succinate) (PBS) by plasma etching nanotexturing for food packaging applications 3
Polysaccharides-based hydrogels as smart drug delivery systems to enhance wound healing applications 3
Modelli di azienda zootecnica per latte e formaggi d'eccellenza 3
Paraprobiotics: A new perspective for functional foods and nutraceuticals 3
Analizzare il filtro di mungitura per controllare lo stato sanitario. 3
Bacteria inactivation by atmospheric pressure plasma jet treatment 3
Biodiversity, occurrence and antibiotic resistance profile of enterococci isolated in bovine raw milk and feces. 2
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio. 2
Effect of different percentage of camelina sativa cake in laying hens diet: Performance, welfare, and eggshell quality 2
Polysaccharides-based hydrogels as smart drug delivery systems to enhance wound healing applications 2
"Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: Versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes" 2
Extracellular thermostable proteolytic activity of the milk spoilage bacterium Pseudomonas fluorescens PS19 on bovine caseins 2
Aerogel from chemo-enzymatically oxidized fenugreek gum: an innovative delivery system of isothiazolinones biocides. 2
Valorizzazione di microrganismi caseari non-convenzionali per la qualità e sicurezza di formaggi a crosta edibile. 2
Efficient milking hygiene reduces bacterial spore contamination in milk 2
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 2
Attività e purezza del lisozima presente in commercio 2
Caratterizzazione di composti volatili in latte a seguito di sviluppo di batteri psicrotrofi 1
INCLUSION OF HEMP AND FLAX IN LACTATING GOAT DIET TO ENHANCE NUTRITIONAL VALUE OF MILK AND CHEESE 1
Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes 1
Metabolic characteristic of lactic acid bacteria from camel milk 1
Caratterizzazione della Formaggella della Valle di Scalve prodotta in alpeggio ed in fondo valle - I - proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
Enterotoxins production and coagulase gene polymorphism of Staphylococcus aureus isolated from humans and dairy products. 1
Caratterizzazione della Formaggella della Valle di Scalve prodotta in alpeggio e in fondovalle. - II -profilo in acidi grassi e proprietà sensoriali 1
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1
Effect of the use of chlorine usage in milking equipment cleaning procedures on raw milk microbiota 1
Biotechnological and safety characterization of Enterococcus lactis, a recently described species of dairy origin. 1
Multi-dimensional assessment and scoring system for dairy farms 1
Stracchino light 1
Bactericidal performance of nanostructured surfaces by fluorocarbon plasma 1
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 1
Enzyme oxidation of plant galactomannans yielding biomaterials with novel properties and applications, including as delivery systems 1
Wheat bran sourdough-like fermented: a potential source of prebiotics and probiotics 1
Il progetto VARESEFERM: ricerca sui microrganismi autoctoni applicata alla Formaggella del Luinese. La Formaggella del Luinese DOP: una risorsa per lo sviluppo integrato del territorio 1
Biopreservation potential of E. faecalis isolated from Italian traditional raw milk cheeses 1
Bacterial enzymatic activities as potential markers for assessing the technological properties of (un)processed milk 1
Assessment of possible application of an atmospheric pressure plasma jet for shelf life extension of fresh-cut salad 1
Influence of mycotoxin detoxifying agents in animal feed on rumen and hindgut microbiomes of dairy cows 1
Microbial profile of Semuda cheese and genotypic, phenotypic and technological characterization of indigenous lactic acid bacteria. 1
Caratterizzazione del latte di alpeggio e di fondovalle nella produzione della Formaggella della Valle di Scalve - Proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
MICROBIAL COMMUNITY EVOLUTION IN ORGANIC FRACTION OF MUNICIPAL SOLID WASTE BY ANAEROBIC DIGESTION 1
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 1
Microbial population profile during ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Silter cheese, produced with and without autochthonous starter culture 1
Clostridium spp. 1
Relazione tra la pulizia delle bovine e la qualità igienica e sanitaria del latte 1
Content and spatial distribution of dairy-related Clostridium spores in Grana Padano cheese during the ripening period 1
Probiotics from fermented olives 1
Molecular typing and differences in biofilm formation and antibiotic susceptibilities among Prototheca strains isolated in Italy and Brazil 1
Antibiotic resistance in wild and commercial non-enterococcal Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria strains of dairy origin: An update 1
La Formaggella della Valle di Scalve con il latte d'alpeggio 1
Biodiversità di lieviti isolati da siero-innesto di produzioni casearie italiane 1
Produzione di tossine e polimorfismi genetici in ceppi di Staphylococcus aureus isolati da prodotti lattiero-caseari 1
La stagionatura in miniera quale strategia di tipizzazione del formaggio 1
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Effects of the cooling temperature at the farm on milk maturation and cheesemaking process in the manufacture of Parmigiano Reggiano PDO cheese 1
Dossier per la domanda di registrazione della Denominazione d'Origine Protetta (DOP) del formaggio 1
Safety aspects, genetic diversity and technological characterisation of wild-type Streptococcus thermophilus strains isolated from north Italian traditional cheeses 1
Taxonomic characterization of halotolerant bacteria from traditional Italian cheeses. 1
Screening of lactic acid bacteria producing folate and their potential use as adjunct cultures for cheese bio-enrichment 1
Taleggio 1
La qualità del latte passa da un filtro 1
Can lactic acid bacteria be an efficient tool for controlling Listeria monocytogenes contamination on cheese surface? The case of Gorgonzola cheese 1
I Batteri Lattici. 1
Effect of cleaning procedure and hygienic condition of milking equipment on bacterial count of bulk tank milk. 1
How we can improve the antimicrobial performances of lactic acid bacteria? A new strategy to control Listeria monocytogenes in Gorgonzola cheese 1
Salva Cremasco 1
Batteri lattici: un concentrato di risorse e potenzialità 1
Valutazione del profilo microbico dei formaggi Asiago DOP e Toma Piemontese in relazione alla formazione vegetazionale del pascolo 1
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Nuovi strumenti per il miglioramento e la valorizzazione delle produzioni lattiero-casearie tradizionali della Valtellina. Pubblicazione finale. 1
Effects of Lysozyme on the Microbiological Stability and Organoleptic Properties of Unpasteurized Beer. 1
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