BATTELLI, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 288
AS - Asia 165
EU - Europa 64
AF - Africa 2
Totale 519
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 288
SG - Singapore 150
IT - Italia 52
CN - Cina 15
NL - Olanda 6
AT - Austria 2
IE - Irlanda 2
DE - Germania 1
ET - Etiopia 1
FR - Francia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 519
Città #
Santa Clara 263
Singapore 105
Guangzhou 11
Milan 5
Novara 5
Amsterdam 3
Catania 3
Valenza 3
Arezzo 2
Bari 2
Dublin 2
Pedara 2
Vienna 2
Awasa 1
Boardman 1
Chicago 1
Forest City 1
Johannesburg 1
Legnano 1
Naples 1
Turin 1
Totale 416
Nome #
Effetto dell’integrazione con lino nella razione di bovine sul contenuto di acido α-linolenico in latte 31
Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese 22
Effect of Aloe arborescens supplementation in dry cows on rumen and hindgut microbiomes 14
BIOTECHNOLOGICAL INNOVATIONS IN RICOTTA FORTE PRODUCTION 10
Modelli di azienda zootecnica per latte e formaggi d'eccellenza 9
Cecal volatilome and microbiota profile of organic chickens supplemented with black soldier fly live larva 8
Microbiota characterization and volatile and non-volatile lipophilic fraction analysis of Bitto Storico cheese produced in six different Alpine pastures. 8
Biochemistry and metabolism of LAB and dairy associated species 8
Variability in Seed Traits in a Collection of Cannabis sativa L. Genotypes 8
INCLUSION OF HEMP AND FLAX IN LACTATING GOAT DIET TO ENHANCE NUTRITIONAL VALUE OF MILK AND CHEESE 7
Caratterizzazione della Formaggella della Valle di Scalve prodotta in alpeggio e in fondovalle. - II -profilo in acidi grassi e proprietà sensoriali 7
Improving production chain from forage to cheese of some Protected Denomination of Origin (PDO) cheeses in mountain environment of Piedmont (Italy) 7
Effect of different percentage of camelina sativa cake in laying hens diet: Performance, welfare, and eggshell quality 7
The effects of dietary supplementation of low-glucosinolate Camelina sativa (L) Crantz on egg yolk nutritional quality in laying hens 7
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio 6
Characterisation of Formaggella della Valle di Scalve cheese produced from cows reared in valley floor stall or in mountain pasture: Fatty acids profile and sensory properties 6
Multi-dimensional assessment and scoring system for dairy farms 6
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 6
Impiego di ozono per il controllo di Listeria monocytogenes in diverse tipologie di formaggio. 6
Effect of a diet enriched with linoleic acid (hemp seeds) or alfa-linolenic acid (linseed) on the goat milk transcriptome and miRNAs 6
Impiego di batteri lattici produttori di acido gamma-amminobutirrico, folati e acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 6
Influence of mycotoxin detoxifying agents in animal feed on rumen and hindgut microbiomes of dairy cows 6
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 6
Performance and eggs quality in layers fed with different percentage of Camelina sativa meal 6
CIBUS TECNOLOGIE 6
Qualità degli alimenti, gestione degli animali e tecnologia di caseificazione: esempio di filiera produttiva del Raschera DOP in zona montana. 6
Effect of linseeds and hemp seeds on milk production, energy and nitrogen balance, and methane emissions in the dairy goat 6
La Formaggella della Valle di Scalve con il latte d'alpeggio 6
Characterisation of Alpine highland pastures located at different altitudes: forage evaluation, chemical composition, in vitro digestibility, fatty acid and terpene contents 6
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 6
Cibus Tech 2007 6
BIOTECHNOLOGICAL INNOVATIONS IN RICOTTA FORTE PRODUCTION 6
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 6
Silter: Starter autoctoni e tipicità 5
Prodotti caseari con migliorate caratteristiche nutraceutiche: quali possibilità oggi 5
Raw Milk Microbiota Modifications as Affected by Chlorine Usage for Cleaning Procedures: The Trentingrana PDO Case 5
Formaggio Raschera DOP: profilo microbico, composizione in acidi grassi e caratteristiche della frazione volatile. 5
How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese 5
Individuazione di modelli di aziende zootecniche per produzioni di eccellenza di latte e derivati. 5
Raw milk microbiota modifications as affected by different cleaning procedures: the Trentingrana case. Interbational Conference on raw milk. 5
Formaggio Raschera DOP: profilo microbico, composizione in acidi grassi e caratteristiche della frazione volatile 5
Identification of Bacterial Biodiversity and Volatile Fraction of Bitto Storico Cheese in Different Alpine Pasture Areas 5
The Use of increasing false Flax [Camelina sativa (L.) Crantz] Cake Levels as rearing Substrate of Black Soldier Fly (Hermetia illucens) Larvae 5
Fascination of Plant Day 2015 - IBBA-CNR 5
Modifications of the volatile and nonvolatile metabolome of goat cheese due to adjunct of non-starter lactic acid bacteria 5
Seasonal variation of fatty acid in milk of intensive and extensive dairy systems in Northern Italy 5
Can lactic acid bacteria be an efficient tool for controlling Listeria monocytogenes contamination on cheese surface? The case of Gorgonzola cheese 5
Caratterizzazione microbica mediante Next Generation Sequencing e analisi della frazione lipofila volatile e non volatile del formaggio Bitto storico in funzione dell'alpeggio 5
Caracterizacion de compuestos organicos volatiles (VOC's) y perfil de acidos grasos en queso Colonia 4
Composizione terpenica di pascoli, latte e formaggio ''Plaisentif" prodotto in due vallate alpine Piemontesi 4
Effect of thymol on the broiler chicken antioxidative defence system after sustained dietary thyme oil application 4
Effects of heat load gradient occurring in moulding on characterization and ripening of Grana Padano 4
High biodiversity in a limited mountain area revealed in the traditional production of Historic Rebel cheese by an integrated microbiota-lipidomic approach 4
Qualità del latte e sostenibilità di aziende zootecniche di tre differenti realtà lombarde 4
Evaluation of the effects of different diets on microbiome diversity and fatty acid composition of rumen liquor in dairy goat 4
The traditional-cheeses group 4
Validazione NIRS e gascromatografica dei formaggi di montagna della Stazione Sperimentale Alpina di Sauze d'Oulx: risultati preliminari. 4
The evolution of chemical and microbiological properties of fresh goat milk cheese during its shelf life. 4
Progetto per la valorizzazione delle multifunzionalità del territorio rurale mediante il rilancio dell'alpicoltura e la lavorazione dei prodotti caseari d'alta quota ARVA (Ad Restituendas Veteres Artes). 4
Il confezionamento dei formaggi in pellicole estensibili: studio di interazioni tra alimento e imballaggio 4
Transcriptional profiling of mammary gland and milk fatty acid composition in response to diets supplemented with flax and hemp seed in dairy goats 4
How different farming systems can affect nutraceutical and traceable components of cow milk? 4
Not just a pathogen? Description of a plant-beneficial Pseudomonas syringae strain 4
Volatile organic compounds produced in milk by Enterococcus faecalis. 4
Detection of non-dairy fat in cheese by gas chromatography of triglycerides 4
FOOD SAFETY: THE TOP PRIORITY ON THE HORIZON FOR THE SAFE CONSORTIUM 4
Terpenes and fatty acid profiles of milk fat and "Bitto" cheese as affected by transhumance of cows on different mountain pastures 4
Evaluation of the nutritive value and the fatty acid, phenol, tannin and terpenoid contents of nine pastures in an alpine district during the summer season 4
Composition, proteolysis, and volatile profile of Strachitunt cheese 4
Effect of maize, rumen-protected fat and whey permeate on energy utilisation and milk fat composition in lactating goats 4
Effect of milk thermisation and farming system on cheese sensory profile and fatty acid composition 4
EULAT - Individuazione di modelli di aziende zootecniche per produzioni di eccellenza di latte e derivati 4
Integrazione di Semi di Canapa o Lino nella Razione della Capra: Risultati Preliminari sulla Qualità Nutrizionale della Frazione Lipidica del Latte 4
How different farming systems can affect nutraceutical and traceable components of cow milk? 3
Competition assays revealed Paenibacillus pasadenensis strain R16 as a novel antifungal agent 3
Il confezionamento dei formaggi in pellicole estensibili: aspetti qualitativi e fenomeni di cessione 3
Branched-Chain Fatty Acids: a Potential Parameter for Assessing Authenticity of PDO Mountain Cheeses. 3
The effects of different conserved forages on milk fatty acid and terpene composition in Alpine dairy production. 3
Effetti dell'introduzione di innesto selezionato di microrganismi caseari autoctoni sulle caratteristiche dei formaggi DOP Bitto e Valtellina Casera. 3
Terpenes in milk and Toma cheese in different forage diets in an alpine valley. 3
Lo spazio di testa dinamico per lo studio della migrazione di composti volatili da pellicole estensibili nei formaggi Progetto FORTIPACK - Il confezionamento dei formaggi DOP lombardi tra innovazione e tradizione 3
L'allevamento caprino in Valle Camonica: aspetti gestionali e caratteristiche del latte.. 3
Dietary supplementation of thyme essential oil in broiler chickens 3
Caratterizzazione di formaggi di montagna mediante tecniche NIRS e gascromatografica. 3
Gli aromi dei formaggi di capra: origine e specificità. 3
Realizzazione del fieno-silo per la valorizzazione delle risorse prative alpine e la produzione di formaggi di qualità. PARTE III. Componente lipidica e terpenica del latte e dei formaggi. 3
Conjugated linoleic acid (CLA) and 12-methyltridecanoic acid content of cheeses produced in winter and summer in Alpine environment. 3
Ruolo della Ricerca Scientifica nella Produzione Casearia di Eccellenza 3
Seasonal changes of fat & terpenes composition in Bitto cheese as affected by summer transhumance 3
ACCURATE QUANTIFICATION OF FUROSINE IN MILK AND DAIRY PRODUCTS BY A DIRECT HPLC METHOD 3
Safety status and physical-chemical composition of Plaisentif cheese 3
Gli aromi del latte e del formaggio: un legamo con il territorio 3
Terpeni del latte e dei formaggi in diverse condizioni di alimentazione in una valle alpina. 3
Activity of 30 different cheeses on cholesterol plasma levels and Oxidative Balance Risk Index (OBRI) in a rat model 3
Detection of Irradiated in Cheeses 3
NIR analysis of capillary butterfat in correlation with fatty acid composition of milk and cheese. 3
Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms 3
Variation of fatty acid and terpene profiles in mountain milk and 'Toma piemontese' cheese as affected by the diet composition of different seasons 3
Il confezionamento dei formaggi in pellicole estensibili: aspetti qualitativi e fenomeni di migrazione 3
Composti minori della frazione lipidica del latte e del formaggio: acidi grassi ramificati e idrocarburi non volatili e loro implicazioni nutraceutiche e di tracciabilità. 3
Totale 523
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Totale 3.291


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2023/202458 0 0 0 0 0 0 0 0 4 9 40 5
2024/2025467 12 14 112 66 263 0 0 0 0 0 0 0
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