LINSALATA, VITO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 37
EU - Europa 21
NA - Nord America 5
Totale 63
Nazione #
IT - Italia 17
KR - Corea 16
CN - Cina 13
SG - Singapore 7
US - Stati Uniti d'America 5
MT - Malta 2
ES - Italia 1
JP - Giappone 1
NL - Olanda 1
Totale 63
Città #
Seoul 16
Bitonto 10
Guangzhou 9
Singapore 5
Sala Baganza 3
Boardman 2
Naxxar 2
North Charleston 2
Rome 2
Amsterdam 1
Forest City 1
Madrid 1
Tokyo 1
Totale 55
Nome #
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation 15
Comparative Analysis of Bioactive Compounds in Two Globe Artichoke Ecotypes Sanitized and Non-Sanitized from Viral Infections 6
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF A PATENTED BERGAMOT DIETARY SUPPLEMENT 3
Utilization of biophenols from Olea Europea products - Olives, virgin olive oil and olive mill wastewater-Bio-Olea I REPORT 2
Fermented Apulian table olives: effect of selected microbial starters on polyphenols composition, antioxidant activities and bioaccessibility 2
Biological Activity of Higher Molecular weight phenolics from Olive Mill Wastewater. 2
Biophenols of Table Olives: Assessment of Their Bioaccessibility After In Vitro Gastro-Intestinal Digestion 2
Seed coat tannins and bruchid resistance in stored cowpea seeds 2
Schede valutative di alcuni genotipi di carciofo realizzate nell'ambito del progetto MiPAAF "CAR-VARVI-Valorizzazione di germoplasma di carciofo attraverso la costituzione varietale e il risanamento da virus 2
Composizione fenolica ed attività antiossidante di alcune specie spontanee eduli della Macchia Mediterranea 2
Biochemical characterization of artichoke landraces of different geographical origin. 2
VIII SAL PROINNOBIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 2
Impact on Health of Artichoke and Cardoon Bioactive Compounds: Content, Bioaccessibility, Bioavailability, and Bioactivity 1
Composizione fenolica ed attività antiossidante di alcune specie spontanee della macchia mediterranea. 1
Chemical and biochemical characterization of Opuntia ficus-indica cladodes as a bio-product supplement 1
Atlante multimediale di alcuni prodotti ortofrutticoli italiani 1
Relationship of secondary metabolism to growth in oregano (Origanum vulgare L.) shoot cultures under nutritional stress 1
Proprietà antiossidanti di specie erbacee spontanee eduli. 1
Purification and characterization of a cationic peroxidase from artichoke leaves. 1
Uso delle biotecnologie microbiche per ottenere bioingredienti ricchi in destrano per prodotti panari a ridotto contenuto di grasso aggiunto 1
Composizione fenolica ed attività antiossidante di alcune specie spontanee eduli della macchia mediterranea 1
Biochemical Relationships and Browning Index for Assessing the Storage Suitability of Artichoke Genotypes 1
Biophenols of Table Olives: Assessment of Their Bioaccessibility After In Vitro Gastro-Intestinal Digestion 1
Polyphenol and Inulin Content of Seed Propagated Artichoke Cultivars 1
Valutazione agronomica e biochimica di cultivar di carciofo propagate per seme. 1
Influence of in vitro digestion process on polyphenolic profile of skin grape (cv. Italia) and on antioxidant activity in basal or stressed conditions of human intestinal cell line (HT-29) 1
Fisiologia della maturazione e suscettibilità della fragola a malattie post-raccolta 1
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 1
Antioxidant activities of artichoke phenolics 1
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 1
Artichoke polyphenols induce apoptosis and decrease the invasive potential of the human breast cancer line MDA-MB231 1
Activity of extracts from wild edible herbs against postharvest fungal diseases of fruit and vegetables 1
Antioxidant activity induced by main polyphenols present in edible artichoke heads: influence of in vitro gastr-intestinal digestion 1
THE HIGH POLYMERIZATION DEGREE INFLUENCES THE INULIN BIOACCESSIBILITY IN DURUM WHEAT SPAGHETTI 1
Flavonoid HPLC fingerprints of wild Vigna species 1
Characterization of dextran produced by the food-related strain Weissella cibaria C43-11 and of the relevant dex-transucrase gene 1
Browning phenomena in stored artichoke (Cynara scolymus L.) heads: enzymic or chemical reactions? 1
Evoluzione Dei Polifenoli, Capacità Antiossidante Ed Attività Enzimatiche Durante La Frigo-Conservazione Di Scarola E Radicchio Preparati Per La IV Gamma 1
Endogenous flavonoids and resistance to aphids in Vigna unguiculata lines 1
Antinutritional factors and insect resistance in Vigna seeds 1
Characterization of Micronutrients, Bioaccessibility and Antioxidant Activity of Prickly Pear Cladodes as Functional Ingredient 1
Characterization of soluble and bound peroxidases from artichoke heads and leaves. 1
Totale 72
Categoria #
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book - libri 11
conference - conferenze 0
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Totale 2.382


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202461 0 0 0 0 0 0 0 0 2 3 33 23
2024/202511 11 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 72