BARUZZI, FEDERICO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 208
NA - Nord America 98
EU - Europa 83
SA - Sud America 2
AF - Africa 1
Totale 392
Nazione #
SG - Singapore 171
US - Stati Uniti d'America 98
IT - Italia 81
CN - Cina 28
KR - Corea 6
AR - Argentina 2
JP - Giappone 2
MT - Malta 2
BD - Bangladesh 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 392
Città #
Singapore 139
Santa Clara 32
Bitonto 31
Guangzhou 12
Milan 8
Seoul 6
Noci 5
Rome 5
Cancellara 3
Licodia Eubea 3
Palo del Colle 3
Putignano 3
Bari 2
Buenos Aires 2
Moneglia 2
Naxxar 2
Parma 2
Veglie 2
Altamura 1
Boardman 1
Johannesburg 1
Lecce 1
North Charleston 1
Sala Baganza 1
Totale 268
Nome #
Antibacterial Activity of Oregano (Origanum vulgare L.) Essential Oil Vapors against Microbial Contaminants of Food-Contact Surfaces 24
Genomic Characterization of Arcobacter butzleri Isolated From Shellfish: Novel Insight Into Antibiotic Resistance and Virulence Determinants 15
Protocols for functional fingerprinting of probiotics 9
Applicazione della spettroscopia FT-IR per il controllo qualità nella filiera lattiero-casearia: caso studio in latte contaminato da batteri alterativi 9
Liquid submerged fermentation by selected microbial strains for onion skins valorization and its effects on polyphenols 8
Valorization of onion and chicory by-products and polyphenols recovery using liquid submerged fermentation by selected microbial strains 8
REXPIRE: REUSE OF RECENTLY EXPIRED FOODS (T2.1.4). 7
Silver-loaded chitosan coating as an integrated approach to face titanium implant-associated infections: analytical characterization and biological activity 7
Analytical and Antimicrobial Characterization of Zn-Modified Clays Embedding Thymol or Carvacrol 6
Brief survey of food technologies and biotechnologies facing food availability, accessibility, and adequacy 6
V SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 6
Draft genome sequence of Pseudomonas fluorescens strain ITEM 17298 associated with cheese spoilage 5
Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. 5
Autochthonous and Probiotic Lactic Acid Bacteria Employed for Production of "Advanced Traditional Cheeses" 5
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 4 Progress Report PB4 5
Effect of red thyme oil (Thymus vulgaris L.) vapours on fungal decay, quality parameters and shelf-life of oranges during cold storage 5
Development of a synbiotic beverage enriched with bifidobacteria strains andfortified with whey proteins 5
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione sesto SAL 4
Development and analytical characterization of novel bioactive hybrid composites for biomedical or agri-food applications. 4
Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della scamorza altamurana. 4
Applicazione di idrolizzato di lattoferrina per prevenire la colorazione blu su mozzarelle 4
Control of Mozzarella spoilage bacteria by using bovine lactoferrin pepsin-digested hydrolysate 4
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 4
Influence of soil and soilless agricultural growing system on postharvest quality of three ready-to-use multi-leaf lettuce cultivars 4
SOSTITUZIONE DEL LIQUIDO DI GOVERNO DELLA MOZZARELLA CON SIERO ALGINATO 4
VIII SAL PROINNOBIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 4
Progetto "EcoOrt" Competitività, sicurezza alimentare e shelf life: nuove tecnologie eco-compatibili per il comparto ortofrutticolo Veneto -Relazione finale di sintesi Misura 124 Cooperazione per lo sviluppo di nuovi prodotti, processi e tecnologie nel settore agricolo, alimentare e forestale" PSR 2007-2013 - DGR n. 1604 del 31/07/2012 ID domanda:2307792 3
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 3 Progress Report PB4 3
Control of spoilage microbial load of trout fillets and fish contact surfaces by ozonated water. A case report 3
Escherichia coli O104. Nuovo pericolo o vecchia conoscenza? 3
Produzione di indigoidina da parte di ceppi di Pseudomonas fluorescens che causano colorazione blu su paste filate 3
IV SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 3
Differential modulation of innate immunity in vitro by probiotic strains of Lactobacillus gasseri 3
Technical Report "Sperimentazione agronomica" 3
Eradication of high viable loads of Listeria monocytogenes contaminating food-contact surfaces 3
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quinto SAL 3
PRODURRE ORTAGGI DI QUALITÀ REIMPIEGANDO LE ACQUE REFLUE 3
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione V SAL. 3
Caratterizzazione molecolare di nematodi entomopatogeni e dei loro batteri simbionti 3
Isolation of Potential probiotic Lactobacilli from raw bovine milk-based products 3
Impiego della tecnologia al plasma nell'immobilizzazione di lattoferricina per lo sviluppo di packaging alimentari 3
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 6 Progress Report PB4 3
Effect of cooking and packaging conditions on quality of semi-dried green asparagus during cold storage 3
Pepsin-digested bovine lactoferrin prevents Mozzarella cheese blue discoloration caused by Pseudomonas fluorescens 3
Taxonomic characterization of halotolerant bacteria from traditional Italian cheeses. 3
Antimicrobial efficacy gaseous ozone on berries and baby leaf vegetables 3
Valorizzazione di microrganismi caseari non-convenzionali per la qualità e sicurezza di formaggi a crosta edibile. 3
III SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 3
Gallium-modified chitosan/poly(acrylic acid) bilayer coatings forimproved titanium implant performances 3
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 2 Progress Report PB4 2
Bacterial degradation of patulin in apple juice. 2
III SAL Attività 1.1 - Attività 1.1. Metodi olfattometrici per la valutazione della shelf-life di prodotti a base di carni fresche e per la rivelazione di muffe ocratossigene durante la stagionatura dei prodotti 2
Modified atmosphere affected marketability of fresh-cut cactus pear. 2
Antimicrobial activity of hydrogels embedded with green tea and propolis extracts against food pathogens 2
Attività antimicrobica di Bacillus subtilis TR50 isolato da salame artigianale 2
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione terzo SAL 2
Effect of UV-C light in the preservation of raw fermented beverages 2
Italian Cheese Types and Innovations of Traditional cheeses. 2
Viability of Bifidobacteria strains in a whey protein fortified beverage 2
Occurrence of Non-Lactic Acid Bacteria Populations Involved in Protein Hydrolysis of Cold-Stored High Moisture Mozzarella Cheese 2
VII SAL Progetto PROINNOBIT 2
Risk analysis of Bacillus spp. isolated from pork fermented sausages 2
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__7__ PROGETTO - PON01_00851 2
Isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk- based products. 2
Biotransformation of patulin by Gluconobacter oxydans 2
Direct Plasma Deposition of Lysozyme-Embedded Bio-Composite Thin Films 2
Prunus mahaleb fruit fermentation for new functional foods and beverages 2
Shelf-life prediction of fresh sausages by mass spectrometry-based electronic nose 2
PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.) 2
Rapid profiling of antimicrobial compounds characterising B. subtilis TR50 cell-free filtrate by high-performance liquid chromatography coupled to high-resolution Orbitrap(TM) mass spectrometry 2
Control of postharvest table grape sour rot development during shelf-life after cold ozonation treatment 2
An in vitro protocol for direct isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk and traditional fermented milks. 2
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione I-II SAL. 2
PRODUZIONE DI UNA BEVANDA FERMENTATA A BASE DI CEREALI AD ELEVATO CONTENUTO DI AMIDO RESISTENTE 2
Changes in Bacterial Composition of Zucchini Flowers Exposed to Refrigeration Temperatures 2
Phenotype and genomic background of Arcobacter butzleri strains and taxogenomic assessment of the species 2
VI SAL Attività 1.6 - Messa a punto di soluzioni tecnologiche basate sull'utilizzo di ozono per inibire/ridurre lo sviluppo di microrganismi alterativi degli impasti di carne e per la sanitizzazione delle sale di lavorazione 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione Secondo SAL (Stato Avanzamento Lavori) 2
IV SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 2
Efficacy of gaseous ozone to counteract postharvest table grape sour rot 2
Characterization of the microbiota of three traditional fermented beverages from Eastern European Countries. 2
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__4__ PROGETTO - PON01_00851 2
AgroBioPack, Relazione finale 2
Suitability of new artichoke hybrids for fresh cut production. 2
Fortificazione di caciotta vaccina con concentrato di sieroproteine 2
RELAZIONE STATO DI AVANZAMENTO DELLE ATTIVITA' SAL1 - PSR_Leg 2
BIOTECHNOLOGICAL INNOVATIONS IN RICOTTA FORTE PRODUCTION 2
Efficacy of Combined Sous Vide-Microwave Cooking for Foodborne Pathogen Inactivation in Ready-to-Eat Chicory Stems 2
Rapporto tecnico Finale PROINNOBIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 2
Preliminary study on qualitative and microbiological changes in fresh-cut broccoli raab during cold storage 2
Gallium-modified chitosan/polyacrylic acid bilayer coatings for improved titanium implant performances 2
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__6__ PROGETTO - PON01_00851 2
Evaluation of stem chicory and broccoli raab genotypes for fresh cut production. 2
Bioconservanti sostenibili: sostituzione del liquido di governo della mozzarella con siero alginato 2
Shift in raw bovine milk microbiota after spontaneous fermentation as revealed by 16S rDNA metagenomic analysis 2
Efficacy of lactoferricin B in controlling ready-to-eat vegetable spoilage caused by Pseudomonas spp. 2
Partial purification of antimicrobial compounds produced by Bacillus subtilis TR50 isolated from a cured sausage 2
V SAL Attività 1.6 - Messa a punto di soluzioni tecnologiche basate sull'utilizzo di ozono per inibire/ridurre lo sviluppo di microrganismi alterativi degli impasti di carne e per la sanitizzazione delle sale di lavorazione 2
Molecular and phenotypic characterization of Pichia fermentans strains found among Boza yeasts. 2
Totale 342
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2023/202474 0 0 0 0 0 0 0 0 5 7 44 18
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