CAPUTO, LEONARDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 693
AS - Asia 400
EU - Europa 350
SA - Sud America 4
AF - Africa 2
OC - Oceania 1
Totale 1.450
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 680
SG - Singapore 341
IT - Italia 234
NL - Olanda 26
CN - Cina 25
FI - Finlandia 25
DE - Germania 12
FR - Francia 10
CA - Canada 8
GB - Regno Unito 8
HK - Hong Kong 5
LT - Lituania 5
ID - Indonesia 4
IE - Irlanda 4
DK - Danimarca 3
PA - Panama 3
RU - Federazione Russa 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
BE - Belgio 2
BG - Bulgaria 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
JP - Giappone 2
KR - Corea 2
KZ - Kazakistan 2
LV - Lettonia 2
MK - Macedonia 2
MT - Malta 2
PH - Filippine 2
PK - Pakistan 2
RS - Serbia 2
TR - Turchia 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
BR - Brasile 1
CO - Colombia 1
CR - Costa Rica 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
JM - Giamaica 1
KG - Kirghizistan 1
KW - Kuwait 1
MA - Marocco 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PL - Polonia 1
SA - Arabia Saudita 1
SE - Svezia 1
TM - Turkmenistan 1
UZ - Uzbekistan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 1.450
Città #
Santa Clara 536
Singapore 205
Bari 39
Helsinki 23
Messina 18
Los Angeles 16
Bitonto 15
Rome 13
Ashburn 8
Guangzhou 6
Milan 6
Naples 6
Frankfurt am Main 5
Hong Kong 5
London 5
Toronto 5
Bologna 4
Dublin 4
Falkenstein 3
Genoa 3
Licodia Eubea 3
Newark 3
Noicattaro 3
Ottawa 3
Phoenix 3
Afragola 2
Almaty 2
Baku 2
Beijing 2
Bitola 2
Brussels 2
Catania 2
Islamabad 2
Manila 2
Mantova 2
Marigliano 2
Moneglia 2
Nancy 2
Naxxar 2
Noci 2
Novi Sad 2
Nuremberg 2
Potenza 2
Riga 2
Sant'Agata Li Battiati 2
Seoul 2
Sofia 2
Taranto 2
Toulouse 2
Treviso 2
Zagreb 2
Angers 1
Ashgabat 1
Athens 1
Auckland 1
Bishkek 1
Boardman 1
Cavallino 1
Dolianova 1
Dubai 1
Fisciano 1
Frederiksberg 1
Friesland 1
Haifa 1
Johannesburg 1
Kingston 1
Kuwait City 1
La Paz 1
La Souterraine 1
Lecce 1
Lima region 1
Modugno 1
Molfetta 1
Moscow 1
Oslo 1
Pagani 1
Panama City 1
Paris 1
Porto Alegre 1
Putignano 1
Rabat 1
Riyadh 1
Rubano 1
San José 1
Sannicandro di Bari 1
Seattle 1
Sopron 1
Stockholm 1
Tashkent 1
Tel Aviv 1
Tirana 1
Yerevan 1
Yiwu 1
Totale 1.034
Nome #
SOSTITUZIONE DEL LIQUIDO DI GOVERNO DELLA MOZZARELLA CON SIERO ALGINATO 46
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 33
Applicazione di idrolizzato di lattoferrina per prevenire la colorazione blu su mozzarelle 25
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 24
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 21
Lactoferrin-Derived Peptides as a Control Strategy against Skinborne Staphylococcal Biofilms 21
A salicylate-functionalized PET packaging to counteract blue discoloration on mozzarella cheese under cold storage 20
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market 20
A food-grade resin with ldh-salicylate to extend mozzarella cheese shelf life 19
Draft genome sequence of Pseudomonas fluorescens strain ITEM 17298 associated with cheese spoilage 18
Genbank 18
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil coats by solid state fermentation with selected proteolytic microorganisms. 18
Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. 16
V SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 16
Cedro di Santa Maria del Cedro Dop: gusto e funzionalità per un gelato al top 16
Recent Advances in the Discovery of Novel Drugs on Natural Molecules 15
Weissella cibaria short-fermented liquid sourdoughs based on quinoa or amaranth flours as fat replacer in focaccia bread formulation 15
Nutribox Eathinking. La piattaforma e-commerce a tutela dei più vulnerabili 15
VIII SAL PROINNOBIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 15
Casein: allergenicity and molecular properties 15
Effect of Gaseous Citral on Table Grapes Contaminated by Rhizopus oryzae ITEM 18876 15
III SAL Attività 1.1 - Attività 1.1. Metodi olfattometrici per la valutazione della shelf-life di prodotti a base di carni fresche e per la rivelazione di muffe ocratossigene durante la stagionatura dei prodotti 14
null 14
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione IV SAL. 14
Structure-Based Identification and Design of Angiotensin Converting Enzyme-Inhibitory Peptides from Whey Proteins 14
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS 14
null 14
Controllo dei microrganismi alterativi della mozzarella mediante idrolizzato di lattoferrina 14
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 14
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__8__ PROGETTO - PON01_00851 13
Yield improvement of the Italian fresh Giuncata cheese by laccase-induced protein crosslink 13
Control of Mozzarella spoilage bacteria by using bovine lactoferrin pepsin-digested hydrolysate 13
null 13
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare 13
Efficacy of lactoferricin B in controlling ready-to-eat vegetable spoilage caused by Pseudomonas spp. 13
Produzione di indigoidina da parte di ceppi di Pseudomonas fluorescens che causano colorazione blu su paste filate 12
Attività fitasica di alcuni biotipi di Saccharomyces spp. isolati da differenti fonti alimentari 12
BIOTECHNOLOGICAL INNOVATIONS IN RICOTTA FORTE PRODUCTION 12
Application of a recombinant laccase-chlorogenic acid system in protein crosslink and antioxidant properties of the curd 12
Phenotypic and genomic characterization of Pseudomonas putida ITEM 17297 spoiler of fresh vegetables: Focus on biofilm and antibiotic resistance interaction 12
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione V SAL. 12
Improvement of Ayran quality by the selection of autochthonous microbial cultures 12
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__4__ PROGETTO - PON01_00851 12
Proteome Response of Staphylococcus xylosus DSM 20266T to Anaerobiosis and Nitrite Exposure 12
Rapporto tecnico Finale PROINNOBIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 12
Antimicrobial activity of a meat-borne Bacillus subtilis strain against food pathogens. 12
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili 12
null 12
Molecular and phenotypic characterization of Pichia fermentans strains found among Boza yeasts. 12
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF A PATENTED BERGAMOT DIETARY SUPPLEMENT 11
Cloning and expression of synthetic genes encoding angiotensin-I converting enzyme (ACE)-inhibitory bioactive peptides in Bifidobacterium pseudocatenulatum 11
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. 11
Occurrence of Non-Lactic Acid Bacteria Populations Involved in Protein Hydrolysis of Cold-Stored High Moisture Mozzarella Cheese 11
Antimicrobial compounds produced by Bacillus spp. and applications in food. 11
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione I-II SAL. 11
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__1__ PROGETTO - PON01_00851 11
IV SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 11
Applicazione di idrolizzato di lattoferrina per prevenire la colorazione blu su mozzarelle 11
Strategie sostenibili per il recupero di estratti antimicrobici da scarti della lavorazione del cedro 11
Produzione di bevande fermentate a base di cereali ad elevato contenuto di amido resistente 11
Development of a synbiotic beverage enriched with bifidobacteria strains andfortified with whey proteins 11
IMPROVEMENT OF THE TECHNOLOGICAL QUALITY AND NUTRACEUTICAL CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS BY LACCASE ENZYME 10
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__7__ PROGETTO - PON01_00851 10
Effect of Lactobacillus brevis-based bioingredient and bran on microbiological, physico-chemical and textural quality of yeast-leavened bread during storage 10
Strategie sostenibili per la produzione di antimicrobici naturali contro microrganismi multi-resistenti contaminanti agro-alimentari freschi 10
Pepsin-digested bovine lactoferrin prevents Mozzarella cheese blue discoloration caused by Pseudomonas fluorescens 10
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__2__ PROGETTO - PON01_00851 10
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__6__ PROGETTO - PON01_00851 10
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__3__ PROGETTO - PON01_00851 10
VI SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 10
ESTRATTO RAPPORTO TECNICO n°__5__ PROGETTO - PON01_00851 10
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products 9
Relazione di monitoraggio-CEDROTRACK 9
Direct Plasma Deposition of Lysozyme-Embedded Bio-Composite Thin Films 9
Shelf-life prediction of fresh sausages by mass spectrometry-based electronic nose 9
Computational and experimental studies of whey protein derived small peptides with target specific activity against the SARS CoV 2 Main Protease 9
Dairy Spoilage and Pseudomonas spp. 9
Control of postharvest table grape sour rot development during shelf-life after cold ozonation treatment 9
Genomic Analysis of Three Cheese-Borne Pseudomonas lactis with Biofilm and Spoilage-Associated Behavior 9
Efficacy of gaseous ozone to counteract postharvest table grape sour rot 9
BIOTECHNOLOGICAL INNOVATIONS IN RICOTTA FORTE PRODUCTION 9
Bioconservanti sostenibili: sostituzione del liquido di governo della mozzarella con siero alginato 9
The NUTRIBOX project: a HEALTHY & SMART EATHINKING e-commerce platform for vulnerable consumers 8
Attività antimicrobica di Bacillus subtilis TR50 isolato da salame artigianale 8
CONTROLLO DEI MICRORGANISMI ALTERATIVI DELLA MOZZARELLA MEDIANTE IDROLIZZATO DI LATTOFERRINA 8
Influenza di lattoferrina e dei suoi peptidi sulla crescita in vitro di microrganismi alterativi di ortaggi di IV gamma 8
Nutribox Eathinking La vetrina on line per ogni esigenza 8
Applicazione di una laccasi da Pleurotus eryngii nella filiera lattiero casearia 8
"Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) 7
Application of passive refrigeration and gaseous ozone to reduce postharvest losses on red chicory 7
Antimicrobial activity of proccesed spices used in traditional southern italian sausage processing 7
Densely Functionalized 2-Methylideneazetidines: Evaluation as Antibacterials 7
VII SAL Progetto PROINNOBIT 7
Reduction of whey protein concentrate antigenicity by using a combined enzymatic digestion and ultrafiltration approach 7
Molecular and physiological characterization of natural microbial communities isolated from a traditional Southern Italian processed sausage 7
Exploitation and valorisation of the PDO Citron ‘Santa Maria del Cedro’ in the fresh-cut market 7
Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) 7
GENOMIC AND PROTEOMIC ANALYSES OF THE POTENTIAL MEAT STARTER STAPHYLOCOCCUS XYLOSUS DSM 20266T 7
Development of a culture-independent PCR-based assay for the detection of lactobacilli in stretched cheese 7
Report Prog SAFEMEAT VI SAL Attività 1.5 Applicazioni biotecnologiche di microrganismi per il miglioramento delle qualità microbiologiche delle fermentazioni carnee (WP leader Caputo L.) 7
Totale 1.242
Categoria #
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Totale 9.920


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2023/202468 0 0 0 0 0 0 0 0 13 2 43 10
2024/20251.507 23 17 230 94 516 243 63 199 122 0 0 0
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